Et år med Else-Marie som selvstændig chef på Hyrup Kro: Jeg troede ikke, det blev så vildt
Med 187 kuverter til stegt flæsk ad libitum på en torsdag og gæster fra Fyn og Jylland seks dage om ugen er der godt gang i gryderne og selskabslokalerne på Hyrup Kro. Else-Marie Braune har været eneindehaver af spisestedet siden 1. september 2018, og hun elsker de hektiske arbejdsdage, selvom de kom bag på hende.
Copy link address
Peter Branderup Mathiasen pebma@jfmedier.dk
Annonce
Else-Marie Braune har som eneindehaver af Hyrup kro haft travlt det seneste år, og der har ikke været tid til ferie eller fridage. Foto: Michael Svenningsen
- Torsdag aften fungerer kroens køkken som et samlebånd, hvorfra vi på et år steger seks tons flæsk til vores gæster, fortæller Else-Marie Braune. Foto: Michael Svenningsen
Else-Marie Braune har 1. september været eneindehaver af Hyrup Kro i et år. Foto: Michael Svenningsen